TAIMI bloggaa ja tiedottaa

Miksi magnesiumista puhutaan?

Helsingin yliopisto sekä Helsingin yliopiston täydennyskoulutusyhtiö HY+ järjestävät fytonomi-koulutuksen yhteistyössä Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton TAIMI koulutus Oy:n kanssa. Fytonomi-koulutusta on järjestetty Helsingin yliopistossa kohta 30 vuotta ja Suomeen on valmistunut yli 300 fytonomia. Fytonomeista suuri osa työskentelee...

Helsingin yliopisto sekä Helsingin yliopiston täydennyskoulutusyhtiö HY+ järjestävät fytonomi-koulutuksen yhteistyössä Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton TAIMI koulutus Oy:n kanssa.

Terveys ja hyvinvointi ovat megatrendejä, jotka luovat yrittäjyyttä, työpaikkoja ja uusia innovaatioita. Rastor-instituutti ja TAIMI-koulutus ovat räätälöineet hyvinvointipalvelumuotoiluun keskittyvän tutkintokoulutuksen. Koulutus on viralliselta nimeltään Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, jossa on huomioitu erityisesti luontaishoitoalan ja...

Kasvisruokavalion, marjojen, hedelmien ja juuresten ystävien määrä kasvaa kaiken aikaa. Toisilla syinä ovat terveysperusteiset valinnat ja parempi elämänlaatu, toisilla tavoitteet ovat eettiset ja liittyvät enemmän arvomaailmaan. Syynä voi olla myös ekologiset ja eläinsuojelulliset perusteet.

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on jättänyt 7.5.2020 oikeuskanslerinvirastoon kantelun Ruokaviraston tulkinnasta, joka liittyy tieteellisten tutkimusten jakamiseen.
Liittoon tuli huhtikuun 2020 alussa useita yhteydenottoja jäsenyrityksiltä ja myös ei-jäsenyrityksiltä, joissa kerrottiin, että kunnan terveystarkastaja on vaatinut elintarvikealan...